Werving & selectie

Versteege Search is een vertrouwde naam voor werving & selectie binnen het onderwijs. Een naam die staat voor een ervaren team adviseurs; dé partner voor toezichthouders, bestuurders en schoolleiders binnen het primair en voortgezet onderwijs. Voor en door onderwijsmensen.

Wij zijn er voor jou

Een nieuwe stap in je carrière zet je niet zomaar. Dat vraagt om een weloverwogen keuze. Je maakt eerst de balans op: waar sta ik, waar wil ik naar toe en wat zijn de mogelijkheden?

Versteege Search & Interim-management kan je daar bij helpen. Onze adviseurs gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over je loopbaan tot nu toe, je ambitie voor de toekomst en nemen de tijd om je te informeren over de mogelijkheden in het onderwijs.

Als professioneel partner voor opdrachtgevers en toezichthouders, bestuurders, directeuren en management weten we wat er speelt en waar kansen zich gaan voordoen. Lijkt het je leuk om kennis te maken? Laat het ons weten!

kandidaten

Onderscheidend persoonlijk

Wij vinden het belangrijk onze kandidaten en opdrachtgevers écht te leren kennen om zo een goede match te kunnen vormen. Daarom steken we veel tijd en aandacht in beide partijen.
Wat we vaak terugkrijgen van ‘onze mensen’ is onze prettige betrokkenheid en onze ondersteuning gedurende de opdracht. Wat ons betreft niet meer dan normaal.

Hoe doen wij dat?
Onze adviseurs onderhouden een korte communicatielijn met ‘hun’ kandidaten en vervullen daarmee tijdens de procedure een klankbordfunctie. Ook organiseren we jaarlijks enkele kennismeetings waarbij we een bepaald thema uitdiepen en sprekers uitnodigen van wie we allen weer kunnen leren. Verder zorgen we voor een efficiënte en snelle afhandeling van de declaraties. Ook niet onbelangrijk.

Schrijf je in!