Voor interim-professionals

Of het nu gaat om bestuurders, directeuren of teamleiders met aantoonbare ervaring in het onderwijs: wij zijn altijd op zoek naar kanjers in dit vakgebied!

Wij zijn er voor jou

Omdat al veel deskundige professionals zich bij ons hebben aangesloten, beschikken wij over een landelijk netwerk van interim-managers die voor tijdelijke ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau in het onderwijs kunnen worden ingezet. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Schrijf je dan bij ons in!

 

Schrijf je in!

Onderscheidend persoonlijk

Wij vinden het belangrijk onze kandidaten en opdrachtgevers écht te leren kennen om zo een goede match te kunnen vormen. Daarom steken we veel tijd en aandacht in beide partijen.
Wat we vaak terugkrijgen van ‘onze mensen’ is onze prettige betrokkenheid en onze ondersteuning gedurende de opdracht. Wat ons betreft niet meer dan normaal.

Hoe doen wij dat?
Gedurende de looptijd van je opdracht kan zowel de opdrachtgever als de interim-manager een beroep doen op onze organisatie, als klankbord, als kennisbank en, indien nodig, voor het leveren van aanvullende kennis en expertise.

Eén van onze mensen is gedurende de gehele opdracht jouw aanspreekpunt. Onze adviseurs onderhouden een korte communicatielijn met ‘hun’ kandidaten en vervullen daarmee tijdens de procedure een klankbordfunctie. Ook organiseren we jaarlijks enkele kennismeetings waarbij we een bepaald thema uitdiepen en sprekers uitnodigen van wie we allen weer kunnen leren. Verder zorgen we voor een efficiënte en snelle afhandeling van de declaraties. Ook niet onbelangrijk.

Schrijf je in!