Marjolein Willemsen

Adviseur

Marjolein is een ervaren en deskundige leidinggevende. Die ervaring heeft ze opgedaan in diverse onderwijsorganisaties en bij de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland, waar ze lid was van het directieteam. In beide werkvelden heeft ze verandertrajecten en transities mede begeleid, gewerkt met professionals en met vrijwilligers en leiding gegeven aan vele gremia binnen de organisatie.

Haar gedrevenheid, humor en oog voor mensen gaan hand in hand met analytisch vermogen, doortastendheid en organisatiesensitiviteit. Ze is daarom een goede sparringpartner voor organisaties waar vraagstukken zijn rondom governance, waar een (management)team wel even wat hulp kan gebruiken of waar een Raad van Toezicht een volgende stap in haar ontwikkeling wil zetten. Ook voor werven en plaatsen van goede professionals heeft ze de juiste kennis in huis en kan ze samen met uw organisatie stappen zetten.

Marjolein is in 2002 gestart in het onderwijs als docent Nederlands. Daarna heeft ze t/m
2019 binnen diverse onderwijsorganisaties gewerkt als teamleider, rector en bestuurder. In 2019 maakte ze de overstap naar de Protestantse Kerk. Binnen al haar werkzaamheden hebben verandertrajecten, transitie en ontwikkeling van teams een grote rol gespeeld. Daarbij is haar motto: geen prestatie zonder relatie. We doen het met elkaar. Daarnaast is Marjolein toezichthouder bij diverse (maatschappelijke) organisaties.