Bijeenkomst Nieuwbenoemden

Rond eind november zitten de eerste 100 dagen van het huidige schooljaar er alweer (bijna) op, uiteraard afhankelijk van de regio. Een mooi moment voor een nieuw initiatief binnen het voortgezet onderwijs; de Bijeenkomst Nieuwbenoemden op vrijdag 24 november 2023. Een boeiende en interactieve bijeenkomst waarbij schoolleiders de kans krijgen om ervaringen te delen, van elkaar te leren en nieuwe inzichten op te doen.

Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Bijeenkomst Nieuwbenoemden staat het delen van ervaringen centraal. Als schoolleiders hebben we allemaal onze eigen unieke reis, uitdagingen en successen in deze belangrijke functie. Deze bijeenkomst biedt een geweldige kans om te luisteren naar elkaars verhalen en nieuwe inzichten op te doen.

Ook verdiepen we ons tijdens een interactieve workshop in het thema Deep Democracy. Dit is een benadering van besluitvorming en conflictoplossing met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Het belooft een inspirerende sessie te worden die je zal helpen bij het nemen van beslissingen en het omgaan met uitdagingen in je nieuwe rol.

Natuurlijk zal er ook tijd zijn voor informele gesprekken en het opdoen van nieuwe contacten met andere schoolleiders. We geloven dat het uitwisselen van ervaringen en ideeën kan leiden tot waardevolle inzichten en nieuwe mogelijkheden voor groei. Deze bijeenkomst biedt daarvoor de perfecte gelegenheid.

Wij kijken er enorm naar uit om je te zien op 24 november op deze inspirerende bijeenkomst en hopen op een vruchtbare uitwisseling van kennis en ervaringen.

Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Eventuele dieetwensen en/of allergieën kun je doorgeven bij je aanmelding bij ‘Opmerking’.

Gegevens

Datum
Vrijdag 24 november 2023

Tijd
16.00 uur tot 19.30 uur

Locatie
50|50 hotel Belmont
Goorsteeg 66
6718 TB Ede

Aanmeldformulier Bijeenkomst Nieuwbenoemden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*