Kennismeeting

Op dinsdag 19 september a.s. organiseren Versteege Search & Interim-management en Pool Management & Organisatie een kennismeeting voor ervaren interim-managers en tijdelijk leiders.

Fit for Future
Hans Andeweg MSc, directeur en medeoprichter Center for ECOintention, is de spreker tijdens de kennismeeting en verzorgt een interessante workshop. Hij zal ons meenemen in een boeiend verhaal over verandering. Want alles verandert, maar hoe verandert een organisatie ‘to be fit for future’? En hoe draag je daar als interim-manager aan bij in deze turbulente tijden? Maak contact met het hoger bewustzijn van een bedrijf. Het geeft zicht op de toekomst en werpt licht op blokkades uit het verleden. Zweverig? Laat je verrassen! Na een korte introductie ga je aan de slag met je eigen casus.

Aanmelden
De kennismeeting is van 16.30 tot 19.00 uur in Hotel Thermen Bussloo in Voorst. Ben jij er ook bij? We ontmoeten je graag! Voor deze bijeenkomst is beperkt plek beschikbaar. De investering bedraagt € 65,- excl. btw. Na aanmelding ontvang je bericht over je deelname.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de kennismeeting.

Programma

16.30 uur   Inloop
17.00 uur   Start bijeenkomst
17.15 uur   Start workshop Hans Andeweg
18.00 uur   Pauze
18.30 uur   Vervolg workshop Hans Andeweg
19.00 uur   Afronding en drankje/hapje

Over Hans Andeweg

Hans Andeweg MSc is directeur en medeoprichter van het internationale Center for ECOintention dat al meer dan 25 jaar de vitaliteit en gezondheid van natuurgebieden en organisaties verbetert door een positieve energie en flow. De ECOintention beroepsopleiding en cursussen zijn door de overheid geregistreerd en leiden op tot de ECOintention Practitioner met de mogelijkheid tot een Master of Science in ECOintention. Hans Andeweg is schrijver van ‘In resonantie met de natuur’ en ‘Scheppend leven’. Vorig jaar verscheen zijn muziekalbum ‘Alles verandert’.

 

Hans Andeweg

Nog vragen?

Of wil je afstemmen of de workshop iets voor jou is? Neem contact op met Klaas Pool.

Graag ontmoeten we je op dinsdag 19 september! Vanwege beperkte beschikbaarheid van de plekken ontvang je zo snel mogelijk definitief bericht over de aanmelding.